2020. május 28., csütörtök

Közlemény

2020.05.28.                                                Közlemény

Digitális munkarend 2020. június 2-től

Tisztelt Szülők!
A törvényi rendelkezéseknek megfelelően intézményünk 2020. június 2. és 2020. június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint működik.
2020. június 2-tól személyes egyéni és kiscsoportos konzultációs, felzárkóztató foglalkozásokat tartunk azon tanulóink részére, akiknek szükséges a felzárkóztatás, a tananyag elmélyítése, gyakorlása. A személyes megjelenést igénylő foglalkozásokon való tanulói részvétel lehetőség, nem kötelezettség, csak kiegészíti a digiális oktatást. A felzárkóztató foglalkozások időpontját az osztályblogokon teszik közzé a pedagógusok, és náluk lehet jelentkezni a webináriumi órákon, illetve a tanárok e-mail címein keresztül. A tanárok e-mail elérhetőségét az osztályblogok Webinárium fülön találják. 
2020. június 2. és 2020. június 26. között tanulóink részére felügyeletet biztosítunk 8.00–16.30 óra között. Amennyiben gyermeke számára felügyeletet igényel, kérjük az osztályfőnök felé jelezze 2020. május 28-ig.
Amennyiben étkezést igényelnek, a szokásos módon kérjük jelezni a 06-30-749-8759-es telefonszámon Tóth Enikőnél.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az országos egészségügyi veszélyhelyzetnek még nincs vége, ezért az alábbi rendelkezéseket kérjük figyelembe venni:
-Bejárás csak a főkapunál lehetséges.
-A gyermekeket a szülő vagy gondviselő csak a kapuig kísérheti.
Köszönjük segítő együttműködésüket.
Tisztelettel
Dr. Magyar Andrea
intézményvezető-helyettes


Fontos információ!

Intézményünk pedagógusai 2020. június 2-tól személyes egyéni és kiscsoportos konzultációs, felzárkóztató foglalkozásokat tartanak azon tanulók részére, akiknek szükséges a felzárkóztatás, a tananyag elmélyítése, gyakorlása.

Magyar irodalomból és környezetismeretből a  konzultációm időpontja: június 4. csütörtök  8 és 10 óra között az iskolában. 

A személyes megjelenést igénylő foglalkozásokon való tanulói részvétel lehetőség, nem kötelezettség, csak kiegészíti a digiális oktatást.

Az igényeket írásban kell jelezni a mucsineszabo@gmail.com-os címen, 05.28-ig.

Várlak benneteket!
Ági néni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése